T i p : Als u iets wilt bestellen dan gaat dat via mijn e-mail adres                  a.de.koeijer@ziggo.nl                                       

 

 

Hallo en allemaal welkom op mijn site:

KOETJE BEARS AND MORE

Mijn naam is Adriella de Koeijer en ik woon en werk in Zevenbergen, Noord Brabant. Sinds 1994 ben ik, na een workshop, begonnen met het zelf maken van teddyberen.Naast het teddyberen maken ben ik ook nog erg creatief op andere gebieden zoals het maken van leuke deco dingen zoals tasjes, geurzakjes, deco slingers en nog veel meer.

De teddyberen zijn gemaakt van verschillende soorten mohair waarbij oog voor detail erg belangrijk is. Met mijn eigen patroon heb ik al op verschillende beurzen gestaan en vele beren verkocht in Engeland.Ook de krant en het tijdschrift Teddy beer hebben hier aandacht aan geschonken.

Verschillende thema's worden gebruikt.Zo zijn er Hollandberen en een echte Annie beer van de musical.Ook bv. de bevrijdingsbeer uit 1995 ontbreekt niet.

Wat betreft de deco artikelen deze zijn ook handgemaakt waarbij het gaat om tasjes, geurzakjes en deco slingers  en deze bestaan uit verschillende materialen zoals vilt,wol,katoen.

Als je een bestelling wilt plaatsen kun je mij een mailtje sturen met de omschrijving van het artikel.Ieder artikel is voorzien van een nummer ,kleur of naam als je deze aan mij doorgeeft komt de bestelling in orde.De verzendkosten hangen af van de grote van het artikel.Als het pakket post is zijn de verzendkosten tot en met 10 kilo €6,75.Ik zie je bestelling met plezier tegemoet.Afhalen mag natuurlijk ook.


Heel veel plezier met het bezoeken van mijn site.Als je vragen hebt of je wilt een bestelling plaatsen stuur dan een mailtje naar:

A.de.koeijer@ziggo.nl

     Veel kijk plezier

        Adriella de Koeijer

 

 Kijk ook eens op mijn FB pagina Koetjebears and More